Știri Social
09 ianuarie 2018

Ajutoare alimentare din Germania pentru copiii romi din regiunea Transcarpatia

Ajutoare alimentare din Germania pentru copiii romi din regiunea Transcarpatia

Cadouri, dulciuri și pachete cu alimente au fost distribuite de membrii organizației germane  „Roy Ranger“  copiilor romi din regiunea Transcarpatia.

Potrivit șefului organizației publice „Ajutor pentru orfani“ Stanislav Kohutka, tineri din Germania și în acest an au venit în regiunea Transcarpatia pentru a ajuta copiii romi, notează Inter Regio News.

De această dată, ei au venit cu bani pentru a achiziționa dulciuri si pachete cu alimente, care să includă  ulei, cereale, alimente conservate, biscuiți și multe altele. Aproape o sută de pachete au fost distribuite familiilor din Ujgorod, Veliky Berezniy și Hust.

Tinerii au cântat împreună cu copiii și au organizat jocuri mobile. Deoarece tinerii din Germania nu sunt pentru prima oară în Transcarpatia, mulți copii cunosc chiar și cuvintele cântecelor în limba germană.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 266

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate