Știri Politică
Redactor: Mirela Amarie
14 iunie 2019

Sesiuni de formare a unităților teritoriale de apărare în regiunea Cernăuți

Sesiuni de formare a unităților teritoriale de apărare în regiunea Cernăuți

Începând cu  18 iunie, pe terenul de formare militară „Pryban”, se vor desfășura întâlniri  săptămânale de formare, care mai întâi vor începe cu înregistrarea apartenenței la unitățile teritoriale de apărare, la care vor lua parte peste 150 de ofițeri de rezervă din regiunea Cernăuți.

Potrivit Comisariatului Militar Regional din Cernăuți, instruirea va avea loc în conformitate cu planul de pregătire al rezerviștilor aprobat de Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina și vizează îmbunătățirea competențelor militare ale participanților la desfășurarea exercițiilor de comandă și de personal. Instruirea  se va baza pe tactici, arme, inginerie, pregătire medicală și specială.

În timpul sesiunilor de formare, rezerviștii își vor păstra poziția și salariul la locul de muncă permanent, le vor fi  asigurate mesele, îngrijirea medicală, precum și prestațiile în numerar.

Agenția BucPress –www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 333

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate