Știri Politică
Redactor: Marin Gherman
11 februarie 2019

Iulia și Iuri Timoșenko, doi candidați care ar putea crea confuzie la prezidențialele din Ucraina

Iulia și Iuri Timoșenko, doi candidați care ar putea crea confuzie la prezidențialele din Ucraina

Liderul partidului „Bativșcina“, Iulia Timoșenko, a făcut apel la președintele în exercițiu al Ucrainei, Petro Poroșenko, să-l retragă din lista candidaților la alegerile prezidențiale pe omonimul său Iuri Timoșenko, scrie „Adevărul ucrainean“.

„Dacă ești președinte al țării, bărbat, ești un om care ține la demnitate și onoare, cum poți concura așa necinstit? Fac apel la președinte: așa cum la-ți lăsat în liste pe acest Timoșenko Iuri Vladimirovici, așa amintiți-vă de onoare și să-l ștergeți pe I.V. Timoșenko din lista candidaților prezidențiali, opriți aceste manipulări murdare”, a spus Iulia Timoșenko, scrie Pagina de Rusia.

Potrivit ei, includerea în lista candidaților o persoană cu nume de familie și inițiale identice a fost făcuta cu scopul de a fura o parte din voturile sale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 278

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate