Știri Politică
Redactor: Elvira Chilaru
11 februarie 2019

De Ziua îndrăgostiților locuitorilor orașului Ujgorod li se propune să-și iubească deputații

De Ziua îndrăgostiților locuitorilor orașului Ujgorod li se propune să-și iubească deputații

Inițiativa pan-ucraineană „Comunitatea activă“ propune cetățenilor ca în 14 februarie, de  ziua Sfântului Valentin să-și iubească  consilierii locali, sloganul  acțiunii  este  „Iubește deputatul  orașului natal”.

„Deputații sunt în primul rând oameni și merită să fie iubiți. Acțiunea are drept  scop stabilirea unui dialog între cetățeni și membri ai consiliilor locale  pentru ca  comunitatea din mediul urban să  conștientizeze  modul în care se pot adresa către reprezentanții aleși, cum să-i ajute în activitatea lor. Deputații din consiliulmunicipal  lucrează pe bază de voluntariat și de multe ori nu pot ști despre toate problemele din cartier sau oraș De aceea,  Inițiativa Panucraineană  „Comunitatea activă“ a  Institutului  „Republican“  propune  să fie informat alesul  și să fie iubit deputatul ce vă reprezintă în consiliul local, informează  organizatorii.

În cadrul acțiunii,  pe o pânză care este împărțit în 2 părți, cetățenii trebuie să scrie: pe prima jumătate de ce își iubesc consilierul , iar pe cealaltă  parte – pentru ce l-ar iubi și mai mult.

După aceea, oricine dorește poate vedea lista deputaților și, dacă dorește, să scrie o petiție, o scrisoare de intenție sau o propunere de îmbunătățire a vieții orașului. Lista deputaților și exemplul petiției pot fi luate de la coordonatorul Institutului "Republica" al "Comunității active".

Potrivit organizatorilor evenimentului, activiștii au trimis, de asemenea, o invitație de participare la acțiune deputaților, astfel încât ei să poată veni să comunice cu cetățenii și să afle „de ce sunt iubiți”.

Acțiunea este organizată de organizația Institutul "Republica" și se va desfășura în  scop informațional și educațional. Organizația este apolitică și nu susține forțele politice. Termenul "dragoste" este utilizat într-un anumit context - pentru a monitoriza activitățile deputaților, pentru a le controla activitățile, pentru a-i  ajuta la soluționarea unor probleme importante pentru oraș.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 381

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate