Știri Politică
Redactor: Svetlana Pantea
12 februarie 2019

Cetăţenii Federaţiei Ruse nu sunt acreditaţi pentru monitorizarea alegerilor din Ucraina

Cetăţenii Federaţiei Ruse nu sunt acreditaţi pentru monitorizarea alegerilor din Ucraina

Rada Supremă a Ucrainei a adoptat o lege prin care interzice cetăţenilor ruşi sau persoanelor proruse să participe ca observatori internaţionali la alegerile prezindeţiale, parlamentare şi locale din Ucraina.

Potrivit Interfax-Ukrainy, pentru adoptarea acesteia au votat 232 de aleşi ai poporului. După cum s-a comunicat, la 4 februarie a fost înregistrat proiectul de lege nr. 9524 "Despre modificările anumitor legi ale Ucrainei privind supravegherea proceselor electorale în Ucraina". Potrivit legii, alegerile prezidenţiale, parlamentre și locale nu pot fi supravegheate de observatorii statului străin și organizațiilor internaționale, pe care Rada Supremă l-a recunoscut ca stat agresor.

De asemenea, se menţionează că, proiectul de lege are ca scop minimizarea riscurilor şi ameninţărilor din partea Federaţiei Ruse în ceea ce priveşte desfăşurarea procesului electoral din Ucraina.

Agenţia Bucpresswww.bucpress.eu       

 

Distribuie:
Vizualizări: 228

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate