Știri Politică
12 ianuarie 2019

Campanie prezidențială: Panouri publicitare și corturi de informare în Transcarpatia și Cernăuți

Campanie prezidențială: Panouri publicitare și corturi de informare în Transcarpatia și Cernăuți

În cursul lunii decembrie 2018 și prima săptămână a lunii ianuarie 2019  au apărut panouri  ale diferitelor partide și candidați pentru postul de președinte al Ucrainei.

În unele orașe din regiunea Transcarpatia, în special - Ujgorod, Mucacevo, Beregovo ,Vinogradiv, Svaleava, Irșava, reprezentanți ai unor forțe politice au plasat  așa-numitele corturi informaționale cu simbolurile  partidelor, astfel trecătorii pot obține broșuri, foi volante despre platformele politice respective.

La  primăria din Ujgorod ni s-a spus că  „Partidul Radical al lui  Oleg Lyashko“  a făcut un demers pentru plasarea corturilor informaționale cu scopul de a distribui materiale tipărite în perioada 10-31 în decembrie. Consiliul Local Svaleava a comunicat că la ei în perioada 1-19 decembrie 2018 s-au adresat  două partide cu solicitarea  de a stabili  corturi  pentru a distribui materiale informative, în special -  „Partidul Radical al lui Oleg Lyashko“ și partidul politic „Blocul lui Petro Poroșenko "Solidaritatea".

La Vinohradiv Consiliul Local a informat,  că  în decembrie  partidul  politic „Frontul Popular “, a  organizat  o  campanie de informare , au  stabilit corturi  de informații pe străzi. În Beregovo Consiliul Local a menționat că în perioada cuprinsă între 10-15 decembrie 2018 a stabilit corturi  „Frontul Popular“.


Consiliul  municipal Hust a relatat că  nu au  nici un demers  din partea forțelor politice pentru stabilirea panourilor și corturilor, informează corespondenta BucPress în Transcarpatia Elvira Chilaru.  

 La începutul lunii ianuarie și în regiunile Cernăuți și Transcarpatia au apărut panouri  de tipul  - „Președintele – sluga  poporului, oricum n-ai da!“, și panouri cu informații despre activitatea guvernului Groisman.

Trebuie remarcat faptul că în decembrie panourile publicitare cu conținut politic în Ujgorod au fost  deteriorate cu  vopsea.

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc în luna martie 2019.  Candidaţii au termen până la 3 februarie pentru a se înscrie în cursa electorală şi până la 8 februarie pentru a-şi înregistra candidaturile la Comisia Electorală Centrală

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 359

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate