Opinie
17 ianuarie 2019

Politolog ucrainean: ”Administrația Președintelui Ucrainei s-a transformat într-un guvern din umbră”

Politolog ucrainean: ”Administrația Președintelui Ucrainei s-a transformat într-un guvern din umbră”

Politologul ucrainean Ruslan Bortnik a menționat că, în timpul președinției lui Poroșenko, cheltuielile de întreținere a șefului statului ucrainean și a personalului Administrației prezidențiale au crescut de patru ori.

Analistul politic este de părerea că Administrația prezidențială s-a transformat într-un guvern din umbră. Această opinie a fost exprimată de politolog într-un comentariu pentru publicația golos.ua, menționând că suma cheltuielilor de întreținere a șefului statului ucrainean și a personalului Aparatului Președintelui Poroșenko au crescut de patru ori.

”Acțiunile personalului Administrației prezidențiale sunt puţin probabile să fie eficiente. Preţurile cresc în toate domeniile. În cei patru ani de președinție Petro Poroșenko a schimbat forma de guvernare a statului: Republica parlamentar-prezidențială s-a transformat într-un stat prezidențial-parlamentar. De fapt, Administrația Președintelui Poroșenko a devenit un guvern din umbră”,  a spus analistul politic Bortnik. Ca urmare, după părerea politologului, întreaga mașinărie de stat funcționează ineficient.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Sursa foto: tsn.ua

Distribuie:
Vizualizări: 471

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate