Opinie
17 ianuarie 2019

24 februarie 2019, ziua alegerilor parlamentare în R.Moldova. ”Socialiștii, cel mai mare pericol pentru Moldova” (opinie)

24 februarie 2019, ziua alegerilor parlamentare în R.Moldova. ”Socialiștii, cel mai mare pericol pentru Moldova” (opinie)

Preşedintele Blocului Unităţii Naţionale, candidatul Partidului Democraţia Acasă în circumscripţia Călăraşi, Ion Leaşcenco, susţine că pericolul cel mare pentru Republica Moldova este venirea Socialiştilor lui Igor Dodon la guvernare, după alegerile din 24 februarie, potrivti potrivit adevarul.ro.

Ion Leaşcenco e de părere că „avem nevoie ca de aer de unionişti în viitorul Parlament”, pentru că circumscripţiile electorale ar fi fost repartizate în aşa fel, încât alegerile să fie câştigate de către Socialişti.

„Pericolul cel mai mare este că Dodon va lua majoritate absolută din circumscripţii şi pe liste. Priviţi cum au fost împărţite circumscripţiile în Chişinău: au fost adăugate secţii de votare unde stânga a avut o majoritate”, a spus Leaşcenco la „Adevărul Live”.  

Un alt pericolul în viziunea lui Leaşcenco îl reprezintă „federalizarea Republicii Moldova care se pune la punct după alegerile parlamentare”. În opinia sa, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, la fel reprezintă un pericol, pentru că grupul de persoane din jurul său „se înfruptează din banul public şi nu fac nimic altceva decât să fure acest colţ de ţară”.


Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Foto: Președintele Republicii Moldova Igor Dodon

Distribuie:
Vizualizări: 313

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate