Știri Economie
04 februarie 2018

Ucraina ar putea impune sancțiuni împotriva Volkswagen și Adidas

Ucraina ar putea impune sancțiuni împotriva Volkswagen și Adidas

Kievul ia în considerare impunerea unor restricții companiilor germane Volkswagen și Adidas, care, în pofida sancțiunilor UE, continuă să activeze în Crimeea ocupată, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, într-un interviu cu „Rheinische Post”, citat de Pagina de Rusia.

„Orice încercare de a ocoli într-un fel sau altul sancțiunile impuse în legătură cu anexarea Crimeei ar trebui pedepsită conform legii”, a spus Klimkin.

Potrivit diplomatului, Ucraina se afla acum în procesul de a găsi mecanismele legale corespunzătoare.

„Avem o gamă largă de mecanisme pe care le putem utiliza. Suntem în procesul de găsire a unei soluții echilibrate, cu toate acestea, nu pot dezvălui detalii, deoarece este nevoie de o anumită confidențialitate”, a spus Klimkin.

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) desfășoară o ancheta în cadrul dosarului penal care vizează activitatea companiilor germane Adidas, Puma și DHL Express pe peninsula anexata de Rusia.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 363

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate