Știri Economie
13 iunie 2019

Platforma online de achiziţii publice ”Prozorro”. Ani la rând, membrii familiei unui antreprenor, câștigă contracte de milioane de grivne

Platforma online de achiziţii publice ”Prozorro”. Ani la rând, membrii familiei unui antreprenor, câștigă contracte de milioane de grivne

Primăria unei localități din regiunea Cernăuți continuă să transfere sume substanțiale de bani familiei Ugreniuk.

Consiliul sătesk Mamaivsk, o localitate situată în apropierea centrului regional, a transferat 5 milionae 900 mii de grivne familiei Ugreniuk, capul familiei fiind directorul întreprinderii comunale ce a fost fondată de primăria locală. Această informație a fost postată pe site-ul de achiziții publice ”Prozorro”.

Vitalie Ugreniuk este deputat în Consiliul sătesc Mamaivsk și director al firmei ”Dobrobut-Mamai”, ce a fost creată de administrația publică din respectiva localitate. Potrivit datelor oficiale, întreprinderea antreprenorului Ugreniuk a semnat trei contracte cu primăria localității Mamaivsk, în valoare de 861 mii de grivne.

În perioada anilor 2018 – 2019, ca întreprinzător privat, domnul Ugreniuk a reparat cantina școlii din sat și drumurile. Astfel, potrivit informației Prozorro, în anul 2016 Consiliul localității  Mamaivsk  a semnat mai multe contracte cu membrii familiei Ugreniuk pentru suma totală de 1 milion 670 mii de grivne.

În același timp, începând cu anul 2016 întreprinzătorilor familiei Ugreniuk li s-a transferat o sumă mult mai mare  - 5 milioane 900 mii de grivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 339

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate