Știri Economie
Redactor: Mariana Struț
11 februarie 2019

Pentru construirea podurilor în regiunea Cernăuți vor fi alocate circa 75 milioane grivne

Pentru construirea podurilor în regiunea Cernăuți vor fi alocate circa 75 milioane grivne

În cadrul programului ”Dezvoltarea și întreținerea rețelei de autostrăzi de plan general și național” pentru două poduri din satul Roztoki au fost alocate 75 milioane grivne din bugetul de stat.

Despre aceasta informează UA:Bucovina. „Aceste mijloace financiare sigur că nu vor fi suficiente pentru darea în exploatare a acestor poduri. Documentele respective sunt la expertiză. Suma totală a acestui proiect este 182 milioane grivne”, a susținut șeful interimar al Serviciului autostrăzilor din regiunea Cernăuți, Iurii Bucika.

Până la finele lunii februarie va fi elaborat devizul estimativ al podului din satul Marșinți, raionul Noua Sulița. În anul curent va fi anunțată o nouă licitație pentru finalizarea podului din Storojineț.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Distribuie:
Vizualizări: 355

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate