Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
05 august 2019

În Transcarpatia va fi construită «Casa bunătății»

În Transcarpatia va fi construită «Casa bunătății»

În Perechyn, regiunea Transcarpatia, este prevăzută construirea unei case sociale pentru ajutorarea celor nevoiași. Inițiatorul ideii este utilizatorul Facebook, Marina Betz.

Propunerea ei a fost imediat aprobată de utilizatorii Facebook-ului  și prieteni. Potrivit Marinei  Betz, o atare inițiativă ea a întâlnit pe  rețeaua online și a început imediat să o implementeze. Acum, activista  discută despre crearea  „unei case a bunătății ” în Perechyn cu cunoscuți și persoane generoase.

Oamenii receptivi  de pretutindeni au început să răspundă la oferta de a oajuta, de a participa la cauza nobilă. Se propune  și o serie de servicii în beneficiul celor nevoiași: detergenți, închirierea zonei pentru viitoarea căsuță mizericordiei și multe altele. În acest moment, există încă dubii  asupra locului unde va fi plasată casa bunătății: în centrul raional sau într-un sat din preajmă

Între timp, doamna Marina coordonează idea  ajutorului pentru cei nevoiași cu  organele de conducere ale comunității teritoriale. «Dacă poți - pune-l! Ai nevoie  - vino și ia!! ”- sub un astfel de motto, în curând va exista o casetă de asistență la „Casa de bunătate ”a nevoiașilor în  unul dintre raioanele regiunii  Transcarpatia.  Și toată lumea - adulții și copiii vor putea să i se alăture. Dacă există dorința de a face bine -rezultatul  nu se va lăsa prea mult așteptat.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Ultimile știri Economie
Distribuie:
Vizualizări: 204

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate