Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
14 august 2019

În Transcarpatia a fost depistată schema de export ilegal de cherestea

În Transcarpatia a fost depistată schema de export ilegal de cherestea

Procuratura regiunii Transcarpatia, cu sprijinul operațional al Departamentului pentru combaterea corupției și criminalității organizate a Serviciului  Securității de Stat al Ucrainei din regiunea Transcarpatia, au deconspirat și au stopat  schema de export ilegal de lemn în țările europene.

În prezent s-a stabilit că pentru vămuirea încărcăturii, infractorii prezentau certificate despre  originea lemnului ce conțineau informații false despre calitatea și cantitatea produselor din lemn, care se deosebeau semnificativ de informațiile furnizate în alte documente de însoțire a mărfii.

În cadrul acestei proceduri penale, ieri, 13 august 2019, la un post vamal Diakovo (la frontiera  cu România), polițiștii au reținut un lot de lemn în timpul unei tentative de vămuire pe baza unor  documente fictive. Costul lemnului recuperat este de aproximativ 138 mii grivne.

Ancheta pre-proces este în curs de desfășurare, relatează serviciul de presă al Procuraturii din regiunea Transcarpatia.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Ultimile știri Economie
Distribuie:
Vizualizări: 234

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate