Știri Economie
09 noiembrie 2018

În regiunea Cernăuți, 20 de contrabandiști cu țigări au atacat grănicerii ucraineni

În regiunea Cernăuți, 20 de contrabandiști cu țigări au atacat grănicerii ucraineni

Persoane necunoscute intenționau să transmită în România un mare lot cu produse de tutungerie de contrabandă, informează centrul de presă al Serviciului de Grăniceri al Ucrainei.   

În timpul patrulării frontierei de stat ucraineano-române, colaboratorii Detașamentului de grăniceri Cernăuți din cadrul Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei au observat în ziua  7 noiembrie un grup de persoane cu mai multe cutii mari ambalate, care încercau să se apropie de hotarele cu România.

Douăzeci de oameni intenționau să transmită în țara vecină un mare lot cu produse de tutungerie de contrabandă, se specifică în comunicatul Serviciului de Grăniceri al Ucrainei.   

Când echipajul de patrulare a încercat să-i oprească, contrabandiștii i-au atacat și bătut pe grăniceri, după care porniră la fugă. Ulterior cineva dintre bărbați a aruncat patru cutii cu țigări, potrivit sursei citate.

Poliția Națională a intentat un dosar penal pentru contrabandă.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 316

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate