Știri Economie
Redactor: Mirela Amarie
13 mai 2019

Guvernul Ucrainei anunță că a ieftinit gazul …. cu un cent!

Guvernul Ucrainei anunță că a ieftinit gazul …. cu un cent!

Guvernul Ucrainei  a luat o decizie care ar îmbunătățit condițiile de reducere a prețului gazelor naturale, în special pentru consumatorii casnici și organizațiile de furnizare a energiei termice.

Potrivit rezoluției, prețul gazelor naturale este de 8,2 grivne pe metru cub, adică cu mai puțin de un cent decât cel de odinioară.

„Punerea în aplicare a actului, conform unor calcule preliminare, va permite reducerea prețului gazelor naturale, în special pentru consumatorii casnici și organizațiile de furnizare a energiei termice, la 8 427 de UAH pe mia de metri cubi de gaze naturale”, se specifică în  decret.

Prezenta rezoluție intră în vigoare în ziua publicării și se aplică de la 1 mai 2019.

Vă reamintim  că, potrivit hotărârii preliminare de la 1 mai, volumul de gaz trebuia să crească de la 8,5 UAH pe metru cub până la 9,7 UAH pe metru cub.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 194

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate