Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
09 august 2019

Emporio Armani, LeSILLA, Twinset: vameșii ucraineni au sechestrat articole vestimentare de marcă

Emporio Armani, LeSILLA, Twinset: vameșii ucraineni au sechestrat  articole vestimentare de marcă

Un locuitor al regiunii Vinnytsia a ajuns la punctul de control „Tisa” pe o mașină Nissan Interstar. Bărbatul se întorcea din Italia.

DFS  Transcarpatia informează că ucraineanul a ales „coridorul roșu” și a declarat 6 sacoșe cu marfă. Dar când a fost verificat autoturismul, au fost depistate  articole vestimentare care nu  figurau în declarație.

Astfel, din autoturism au fost  sechestrate  pantofi pentru femei, îmbrăcăminte  pentru femei și bărbați, de următoarele mărci comerciale cu renume: LeSILLA, EMPORIO ARMANI, MY TWIN, TWINSET.

Experții determină în prezent valoarea articolelor sustrase. "Aceste acțiuni indică o încălcare a normelor vamale, prevăzute  la articolul 472 din Codul vamal al Ucrainei. În prezent, a fost întocmit un raport privind încălcarea normelor vamale. Mărfurile au fost confiscate", au declarat oficialii vamali.

Recent, tot prin punctul de control "Tisa" s-a făcut încercarea  de a  "transporta ilegal" mărfuri  chinezești în valoare de  3 milioane grivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Ultimile știri Economie
Distribuie:
Vizualizări: 257

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate