Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
09 august 2019

Creșteri ale veniturilor vămii din Transcarpatia în luna iulie

Creșteri ale veniturilor vămii din Transcarpatia în luna iulie

Vama din Transcarpatia  în luna  iulie a transferat în bugetul de stat al Ucrainei  cu 77% mai  mult decât  în luna precedentă.

În luna iulie, Serviciul Vamal din Transcarpatia  al Serviciului Fiscal de Stat a transferat 740 milioane USD drept taxe vamale la bugetul de stat, cu 77% mai mult decât în iunie.

Despre aceasta informează  Biroul  președintelui îUcrainei pe rețeaua de socializare Facebook.

„Drept  urmare a acțiunilor coordonate ale Administrației Regionale de Stat, Serviciul Vamal din Transcarpatia  și organelor de drept  în luna iulie a acestui an  versările în bugetul de stat  s-au ridicat la 740 milioane grivne, ceea ce reprezintă cu 77% mai mult decât în iunie și cu 74% mai mult decât în iulie 2018", se spune în  mesaj.

Biroul Președintelui țării  a subliniat că  acest rezultat  a devenit posibil  odată cu  „numirea unui nou președinte al Administrației Regionale  de Stat și  discuția  sinceră  între președintele Volodimir Zelenski și ofițerii vamali locali la începutul lunii iulie”.

Președintele  Zelenski a numit pe 6 iulie un nou șef al Administrației Regionale de Stat, Transcarpatia,  Igor Bondarenko.

În timpul unei întâlniri cu angajații Serviciului Vamal de Stat la Ujgorod, Zelenski a accentuat că  vameșii „trebuie deja să depășească greșelile  și să înceapă să lucreze ca oameni  normali”.

Șeful adjunct al Biroului președintelui, Alexei Goncharuk, în cadrul unei reuniuni cu privire la fenomenul contrabandei  din Ujgorod, a subliniat că „ de acum înainte«sus» nu trebuie nimic de dus”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Ultimile știri Economie
Distribuie:
Vizualizări: 290

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate