Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
02 august 2019

Cifra zilei: Castelul din Mucacevo "Palanok" a câștigat 4,3 milioane grivne în șase luni

Cifra zilei: Castelul din Mucacevo

Astfel, în  prima jumătate a anului 2019, venitul castelului Mucacevo a constituit  4.372.822 UAH.

Secția  asigurării  informaționale  a Consiliului municipal Mucacevo specifică: banii câștigați sunt folosiți în principal pentru a asigura funcționarea deplină a vechiului castel  - achiziționarea de bunuri de uz casnic, organizarea de evenimente culturale și artistice.

În special, în ultimele șase luni, muzeul a efectuat, pe cheltuiala proprie, lucrări pentru  amenajarea teritoriului din preajma castelului, a elaborat un catalog al lucrărilor de artă ale artistului plastic  Volodimyr  Mykita, a achiziționat  suveniruri și echipamente sanitare.

De asemenea, recent Palanok a aderat la  proiectul Uniunii Europene   „Muzeul inteligent: forme moderne de prezentare a patrimoniului cultural”.

În cadrul proiectului de la Palanok Castle, vor fi create noi expuneri folosind tehnologii digitale moderne.

Trebuie menționat faptul, că în ultimele șase luni, Castelul Palanok a fost vizitat de peste 100.000 de turiști. Cel mai popular și vizitat eveniment la Castelul Palanok a fost reconstrucția istorică a nunții Ilonei Zrini și  Imre Tekeli. Oaspeții castelului  pot vedea, de asemenea, cu propriii ochi toată frumusețea orașului  Mucacevo de la înălțimea castelului printr-un binoclu telescopic.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Ultimile știri Economie
Distribuie:
Vizualizări: 294

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate