Știri Economie
Redactor: Mirela Amarie
22 iunie 2018

Cernăuți: cei care își doresc un contract de închiriere îl pot câștiga pe 25 iunie

Cernăuți: cei care își doresc un contract de închiriere îl pot câștiga pe 25 iunie

Pe  25 iunie 2018 se va desfășura un concurs pentru dreptul de a încheia un contract de închiriere pentru spații nerezidențiale, anunță Departamentul de Economie al orașului Cernăuți.

Concursul se va desfășura online în sistemul de e-commerce ProZorro.

Participanții vor putea să se familiarizeze în detaliu cu fiecare lot de pe portalul web ProZorro. Toate cerințele față de participanți, condițiile concurenței și caracteristicile spațiilor nerezidențiale sunt disponibile public pe portal și pe platformele electronice ale operatorilor de meserii.

Pentru  a lua parte la licitațiile electronice, participanții trebuie să se înregistreze în sistemul de comerț electronic ProZorro.

În ceea ce privește clarificările referitoare la obiectele contractului de închiriere puteți să vă adresați Departamentului de Economie al Consiliului Local prin telefon: 52-42-59 și

52-63-17.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 327

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate