Economie
26 martie 2020

Casele de schimb valutar și service-urile auto și-au reluat activitatea la Cernăuți

Casele de schimb valutar și service-urile auto și-au reluat activitatea la Cernăuți

În regiunea Cernăuți încep să funcționeze, după o pauză legată de carantină, casele de schimb valutar, service-urile auto și magazinele care sunt specializate în produse zoologice, agrochimice și semincere. Despre aceasta a anunțat serviciul de presă al Administrației regionale de stat Cernăuți.

„Funcționarea  piețelor alimentare, vânzările de combustibil, a preparatelor și utilajelor medicale, produselor veterinare, nutrienților, semincerelor, agrochimicatelor nu este restricționat, cu condiția respectării normelor sanitare actuale.

Serviciile bancare și asigurările, schimburile bancare, practica medicală, practica veterinară, stațiunile de deservire auto, reparațiile calculatoarelor, utilajelor din uz casnic, comunicarea poștală nu sunt restricționate, cu condiția respectării normelor sanitare” se menționează în comunicat.

De asemenea la Cernăuți este posibilă reluarea circulației rutierelor. Despe acesata a anunțat primarul de Cernăuți, Oleksii Kaspruk în cadul unei video adresări către locuitorii orașului.

„Cabinetul de Miniștri al Ucrainei recent a adoptat decizia, potrivit căreia transportatorilor li se va permite să ia pasageri pentru 50% din numărul de scaune al autoturismului. Urmează să cugetăm asupra reluării circulației rutierelor”, a menționat primarul, Oleksii Kaspruk.

Reamintim că în prezent la Cernăuți circulă doar troleibuzele, în care au dreptul să urce doar 10 persoane.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 247

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți