Știri Economie
Redactor: Mirela Amarie
08 februarie 2019

228 milioane de grivne pentru repararea drumurilor din regiunea Cernăuți în anul curent

228 milioane de grivne pentru repararea drumurilor din regiunea Cernăuți în anul curent

Anul acesta, regiunea Cernăuți  alocă 228 milioane de grivne pentru repararea drumurilor,  sumă planificată să fie acordată din fondul rutier, a anunțat șeful Departamentului de Locuințe și Servicii Comunale al Administrației de Stat Regionale Oleksandr Levchenko.

El a menționat că influența factorilor meteorologici și fluctuațiile frecvente de temperatură în perioada de iarnă au avut un efect negativ asupra stării drumurilor din regiune.

„În primul rând, drumurile vechi, care nu au fost reparate mult timp, sunt distruse. Cu toate acestea, acele drumuri care au fost reparate în anul precedent, în cadrul reformei rutiere din țară, corespund performanței operaționale”, a afirmat Oleksandr Levchenko.

„Da, anul trecut, 49,677 milioane UAH au fost alocate bugetelor locale pentru întreținerea drumurilor locale în detrimentul fondurilor de subvenționare de la bugetul de stat. Cu toate acestea, o evaluare reală a stării drumurilor a evidențiat o lipsă de finanțare pentru aceste obiective. Prin urmare, la începutul anului 2019, conducerea administrației de stat regionale a decis să crească suma de finanțare pentru aceste obiective la 68.8 milioane UAH”, a adăugat șeful Departamentului de Locuințe și Servicii Comunale.

De  asemenea,  a subliniat, că în acest an pentru regiunea Cernăuți din fondul rutier pentru drumurile locale sunt  planificate fonduri în valoare de 228 milioane UAH, pe când în 2018, finanțarea corespunzătoare a fost de 182 milioane UAH.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 199

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate