Știri Cultură
Redactor: Mariana Struț
04 februarie 2019

Școala de arte a fost inaugurată în comuna Crasna, regiunea Cernăuți

Școala de arte a fost inaugurată în comuna Crasna, regiunea Cernăuți

În data de 31 ianuarie 2019 în comuna Crasna, raionul Storojineț, regiunea Cernăuți a fost inaugurată Școala de arte, în cadrul cărei s-a deschis și o bibliotecă pentru copii și tineret.

„Este important faptul că conducerea comunei Crasna folosește resursele fijanciar nu doar pentru implementarea proiectelor mari, ci și pentru proiecte care vizează latura socială, fiind mai puțin aprobate în alte cazuri. Inaugurarea unei școli de arte este o contribuție substanțială în dezvoltarea artelor, cultivarea acestora la tinerele generații. Trebuie menționat că acest proiect a fost realizat gtrație conlucrării conducerii raionului, comunității teritoriale unite și deputaților poporului”, a menționat șeful interimar al Administrației regionale de stat Cernăuți, Mihailo Pavliuk.

În cadrul Școlii de arte au fost deschise 8 clase – pian, vioară, acordeon, chitară, bandura, chimvale, instrumente de suflat, tobă, canto. Acum la această școală sunt înscriși 65 de elevi (etnici români și ucraineni).

Agenția BucPresswww.bucpress.eu


Distribuie:
Vizualizări: 288

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate