Știri Cultură
Redactor: Marin Gherman
21 mai 2018

Lansare de carte românească la Apșa de Mijloc, regiunea Transcarpatia

Lansare de carte românească la Apșa de Mijloc, regiunea Transcarpatia

În data de 19 mai 2018, școala de cultură generală din Apșa de Mijloc, regiunea Transcarpatia, a găzduit lansarea volumului de poezii „Spovedanie” de Ana Șiman, profesoare de limba și literatura română – informează Agenția BucPress.

La invitația autoarei, la eveniment a participat consulul Lucian-Ionuț Indreiu de la Consulatul României la Solotvino (Slatina).

Evenimentul a cuprins mai multe momente artistice, cântece folclorice și poezie. Manifestarea a beneficiat de o participare numeroasă a profesorilor din școala cu predare în limba română din Apșa de Mijloc.

Ana Șiman a fost felicitată de participanții la evenimentul cultural cu prilejul lansării celui de-al doilea volum de poezii, dar și pentru dăruirea cu care onorează cuvântul românesc din Maramureșul istoric.

BucPress 

Distribuie:
Vizualizări: 498

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate