Cultură
Redactor: Mariana Struț
25 februarie 2020

La Cernăuți se va desfășura cea de-a XXV-ea ediție a tradiționalului Festival ”Mărțișor”

La Cernăuți se va desfășura cea de-a XXV-ea ediție a tradiționalului Festival ”Mărțișor”

Societatea pentru Cultură și Literatură Română în Bucovina  „Mihai Eminescu” din regiunea Cernăuți organizează în data de 1 martie 2020 tradiționala sărbătoare a primăverii „Mărțișor – 2020”, ajună la ediția jubiliară XXV-ea, informează Agenția BucPress.

Manifestarea culturală va avea loc duminică, 1 martie, în sala Palatului Academic al Universității Bucovinene de Medicină din Cernăuți (str. Schiller,11),  cu începutul la orele 12.

Rugăm conducătorii formaţiilor artistice, soliştii să ne trimită pe adresa de e-mail: vasilebycu@gmail.com o înregistrare video a materialului propus în program. Prioritate vor avea cele mai interesante idei, precum și acei care nu au mai participat la edițiile precedente ale Festivalului. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a reduce durata evoluării participanţilor cu scopul încadrării în limita timpului prevăzut de condiţiile arendării sălii de spectacole..

„Ne adresăm la toţi oamenii de bună credinţă, persoane fizice şi juridice care doresc să sprijine această acţiune: suntem deschişi pentru o colaborare informativă, sau publicitară reciproc avantajoasă şi ne vom bucura de orice propunere. Vă mulţumim anticipat.

Informaţii suplimentare, sugestii, propuneri de colaborare cu potenţialii sponsori – tel. (0038)050-6274156; 050-602-41-62; 066-915-58-77

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 543

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți