Știri Cultură
Redactor: Svetlana Pantea
09 noiembrie 2018

Concursul internaţional de muzică „Eurovision-2019” se va desfăşura în Israel

Concursul internaţional de muzică „Eurovision-2019”  se va desfăşura în Israel

La Concursul internaţional de muzică „Eurovision-2019” vor participa 42 de ţări, anunţă organizatorii competiţei. Potrivit lor, cea de-a 64-a ediţie a concursului se va desfăşura în perioada 14-18 mai 2019, în Israel.

Decizia a fost luată de consiliul concursului, Eurovision Song Contest Reference Group, după ce KAN, televiziunea publică din Israel, a fost rugată să prezinte cel puţin două oraşe potenţial-candidate, pe listă fiind oraşele Tel-Aviv şi Ierusalim, scrie News.ro

Semifinalele vor avea loc la Tel-Aviv, pe 14 şi 16 mai, iar marea finală pe 18 mai, la care, în mod tradiţional vor evolua reprezentanții țării gazdă și așa-numitele primele 5 ţări - Franța, Germania, Spania, Italia și Marea Britanie. Amintim că Gazda Eurovision 2018 a fost capitala Portugaliei, Lisabona, şi ediţia a fost câştigată de reprezentanta Israelului în concurs, Netta Barzilai, care a interpretat piesa „Toy“. Faptul că Netta Barzilai este câştigătoarea, reprezintă motivul pentru care Israel va găzdui pentru a treia oară concursul internaţional de muzică. Din anul 1973, până în prezent, Israel a participat de 42 de ori în concurs.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 200

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate